Handuk Reresik Pawon

Katrangan singkat:

Handuk Pawon sing bisa digunakake bisa digunakake kanggo ngumbah mangkuk, meja, bangku masak. Luwih murah lan gampang luh. Bisa uwal saka bakteri sing akeh ing andhuk.

Andhuk rumah tangga sing bisa digunakake yaiku bahan spunlace sing luwih alus lan nyedhot banyu. Bisa ngilangi minyak kanthi gampang lan ora gampang dipecah.


Detail Produk

Tag Produk

Produksi

Jeneng produk Kothak serap banyu sing akeh guna
Materi Pulp Kayu + PP
Jumlah saben rol 50 lembar / gulung
Bobot normal 220gsm
Ukuran normal 25 * 25cm / 25cm * 30cm / 22cm * 22cm
Paket Disesuaikan
Fitur Ramah Lingkungan, Penyerapan Banyu lan Minyak Dhuwur, Bebas Lint, Bisa Dianggo maneh
Panganggone Digunakake umume ing Pawon, Omah, Hotel, Restoran, Pabrik, Kantor, Rumah Sakit
Kauntungan Rega Pabrik, Nggawe OEM, Pangiriman Cepet, Layanan Apik
kitchen-cleaning-towel-(1)
3b643ec75c323bcf1ee89621f184997
350383d9d080e0a850cc48a10f28432
17acdc109c3744a4091184b07b3c1c6

Proses Produksi

Produksi Lazybones mesthi inovasi. Kita nggawe teknologi integrasi pulp kayu prawan. Ora ana pemutihan. Kita disterilake lan disinfeksi nganggo 12 proses.

1. Pulp Kayu Birgin: Kita nggunakake bahan prawan sing luwih apik kanggo nggawe kualitas.

2. Ramah lingkungan lan ora aditif: Kita disterilake kanthi suhu dhuwur lan ora ana aditif, utamane fosfor.

3. Kesehatan lan ora ana kethokan: Saben gulungan duwe nyerep banyu sing apik lan ora gampang yen ana kethokan nalika digunakake.

4. Desain apik: kita bisa duwe layanan OEM kanggo sampeyan.

Kauntungan

detail (1)

Gunakake banjur culake langsung.

Ora prelu wisuh.

Bisa digunakake kanggo mbusak banyu kanthi gampang.

Lamaran

disposable-kitchen-towel-(1)

Penyerapan minyak

Desain kenthel

Nyerep minyak kanthi luwih cepet

Bebasake tangan sampeyan, aja nganti pliket lan seger

Penyerapan banyu

Ngilangke reregetan banyu tanpa swarf

Resik lan aman

Ora ana fluoresensi, aditif

Tanduran alami luwih yakin

lazybones-rag-(3)
disposable-kitchen-towel-(3)

Basah lan garing

Gunakake garing: ngusap reregetan banyu, supaya garing

Gunakake teles: Alternatif kanggo lap, luwih sehat

Kuwat kenceng, ora rusak yen kena banyu, kuwat lan awet

Pabrik

factory-(1)
factory-(2)
factory-(3)

Kemasan

pack (1)
pack (4)
pack (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk