Peti lempitan

Katrangan singkat:

Peti Lipat Sayuran minangka kranjang sing digunakake kanggo blanja kanggo ngemot sayuran, woh-wohan lan cemilan. We Lonovae nawakake Peti Plastik sing paling apik. Peti sing ditawakake diproduksi kanthi bantuan bahan baku kelas dhuwur miturut standar internasional. Klien bisa nggunakake peti iki saka kita kanthi macem-macem ukuran, desain, warna lan dimensi miturut kabutuhane.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

 detail (1) Jeneng Produk Peti lempitan-01
Ukuran 600 * 400 * 110mm
Kapasitas 24L
Materi PP
Pengepakan 10PCS / KARTON
Bobot 1.4KG
   
 detail (2) Jeneng Produk Peti lempitan-02
Ukuran 600 * 400 * 170mm
Kapasitas 40L
Materi PP
Pengepakan 10PCS / KARTON
Bobot 1,74KG
   
detail (3) Jeneng Produk Lipat Peti-03
Ukuran 600 * 400 * 220mm
Kapasitas 55L
Materi PP
Pengepakan 10PCS / KARTON
Bobot 1,96KG
   
 detail (4) Jeneng Produk Lipat Peti-04
Ukuran 600 * 400 * 300mm
Kapasitas 70L
Materi PP
Pengepakan  
Bobot 2,46KG
   

Video Produk

Fitur

1. Durability dhuwur: Kita duwe pengerjaan sing apik banget lan bisa ngatasi beban bantalan. Sisih ngisor duwe akeh garis sing kuwat kanggo mesthekake yen ora ana tekanan sing mbebayani.

2. Bobot entheng.

3. Rampung: Kita kudu nglereni kanthi lancar. Kita nggunakake nglereni laser lan doyo lan gunting sekaligus. Ana potongan sing alus lan ora ana jarum kulit.

4. Urip Panjang: Kita nggunakake matérial vigin PP sing anyar. Kita nyoba materi liwat uji coba kualitas SGS lan kualitas garantee.

5. Konstruksi Kaku.

6. Kita bisa ngatur Logo kanggo klien amarga sarat.

7. Kita duwe akeh panyimpenan lan pirang-pirang taun supaya bisa ngasilake barang kanthi cepet.

Lamaran

1
B833F2CE49BE05037700C9C67EAD8CC4
IMG_0017(20210521-155435)
IMG_0018(20210521-160053)

Kumpeni

Kanggo syarat berkualitas tinggi, kita Lonovae duwe puluhan mesin cetak injeksi Haitian, lan nggunakake mobil watu Sino-Korea, lsp. Kanggo syarat bermutu, pabrik kasebut duwe puluhan mesin cetak injeksi Haitian lan nggunakake bahan baku berkualitas tinggi saka Sino -Korea Petrochemicals. . Kanggo ngladeni para pedagang domestik lan manca negara, kita duwe kapasitas pasokan sing kuat, kanthi kapasitas produksi saben dina luwih saka 10.000 lembar produk plastik kayata kranjang lan palet. Perusahaan kita netepi prinsip layanan nggawe bisnis kanthi jujur ​​lan menang kanthi kualitas, lan nglayani para pelanggan kanthi tulus.

Kita duwe tim riset standarisasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngawula.

Kita duwe manajemen tes produksi sing ketat. Kita duwe proses sing apik, fasilitas uji coba sing apik, lan level manajemen tingkat lanjut kanggo menehi barang sing berkualitas.

Kita duwe macem-macem dimensi produk lan struktur anyar, proses sing tepat.

Pabrik

factory (1)
factory (2)
factory (3)
factory (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita