Babagan Kita

SING APA KITA

factory-(1)

Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd. didegaké ing 2015, ing kutha Jiangyin, China, ngrebut area 3.000 meter persegi, luwih saka 100 staf, Khusus kanggo Manufaktur Plastik, fokus ing solusi Kemasan Transportasi sing Bisa Dipulihake kanggo macem-macem industri. Produk utama:

Wadah Plastik Dilipat Plastik, Wadah Massal Collapsibale, Peti Plapsible, Panel Honeycomb PP

Kanthi kerjane sajrone sawetara taun kepungkur, Lonovae wis bisa nulungi akeh perusahaan supaya nemokake solusi sing berkelanjutan lan ramah lingkungan kanggo kabeh jinis aplikasi kanthi menehi Kemasan Transportasi sing Bisa Dikembalikan.

Lan saiki kita miwiti bisnis perawatan pribadi lan produk perawatan omah kayata andhuk katun, kain meja lan sapiturute. Target kita yaiku nggawa pengalaman revolusioner babagan kesehatan, kebersihan lan kenyamanan.

VISI & MISI KAMI

Nggunakake teknologi sing cocog karo kabutuhan jaman,

Ngewangi pelanggan nemokake solusi sing berkelanjutan lan ramah lingkungan,

Ngapikake perbaikan kanggo memenuhi ekspektasi lingkungan lan pangguna;

Dadi merek sing andal lan disenengi ing pasar

factory

BISNIS BARU KESEHATAN PRIBADI LAN RUMAH

Wet-and-Dry-Dual-Use-Cotton-Towel-(10)

Produk sing ora ditenun:

Lonovae utamane kanggo produksi pp non tenunan. Kain katun sing ora bisa dienggo, andhuk kompresi, andhuk balung malas lan kain meja lsp. Aman, kualitas apik.

Kita cukup nyedhiyakake produksi kanggo nyukupi persyaratane.

Aplikasi: industri kecantikan, homecare lsp.

Lokakarya

Kita duwe proses standar kanggo ngatur produksi, resik, efisiensi dhuwur, kita duwe 2 garis maju.

factory-(5)
factory-(4)
factory-(3)
factory-(2)2

Sawetara klien

KERJA-KEREN AWESOME sing TEAMI KANGGO DIREKRIMI KANG KLIEN!

Apa sing dikandhakake klien?

“Frank, aku duwe panganan anyar babagan dewan seluler PP. Saiki sampeyan duwe tim sing luwih apik. Jay lan Jeffery profesional banget lan kompeten. Dheweke ngerti panjaluk lan wangsulan kanthi tepat wektu lan kanthi tegas. Sugeng rawuh! Mesthi sampeyan uga profesional banget lan ngerti babagan produk lan pamasaran kanthi akeh. "- Mana

"Sophia, kita seneng banget kanggo layanan profesional lan manis ing Lonovae. Muga-muga bisa kerja sama siji liyane kanthi luwih apik. ”- Brett

"Matur suwun banget amarga wis kerja keras lan sabar kanggo kerja sama antarane kita." - Martha