Babagan awake dhewe

SAPA KITA

pabrik-(1)

Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd. didegaké ing taun 2015, ing kutha Jiangyin, China, ngenggoni area 3,000 meter persegi, luwih saka 100 staf, Spesialisasi ing Pabrik Plastik, fokus ing solusi Pembungkusan Angkutan sing Bisa Dibalik kanggo macem-macem industri.Produk utama kami:

Wadah Paket Pallet Plastik Dilipat,Wadah Bulk Collapsibale,Peti sing bisa dilipat,Panel Honeycomb PP

Kanthi karya kita sajrone sawetara taun kepungkur, Lonovae wis bisa nulungi akeh perusahaan golek solusi sing lestari lan ramah lingkungan kanggo kabeh jinis aplikasi kanthi nyediakake Kemasan Angkutan sing Bisa Dikembalikan.

Lan saiki kita miwiti bisnis perawatan pribadi lan produk perawatan omah kayata andhuk katun, kain meja lan sapiturute. Target kita nggawa pengalaman revolusioner babagan kesehatan, kebersihan lan kenyamanan.

VISI & MISI KAMI

Nggunakake teknologi sing nyukupi kabutuhan jaman,

Ngewangi pelanggan nemokake solusi sing lestari lan ramah lingkungan,

Nggawe dandan kanggo nyukupi pangarepan lingkungan lan pangguna;

Dadi merek sing dipercaya lan disenengi ing pasar

pabrik

NEW BUSINESS OF PERSONAL lan Omah Care

Basah-lan-Garing-Guna-ganda-Katun-Annduk-(10)

Produk non woven:

Lonovae utamane kanggo produksi kain non woven pp.Kain katun sing bisa digunakake, handuk kompresi, handuk balung lan taplak meja lsp. Aman, kualitas apik.

Kita duwe pasokan produksi sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan.

Aplikasi: industri kaendahan, homecare etc.

Bengkel

Kita duwe proses standar kanggo ngatur produksi, resik, efisiensi dhuwur, kita duwe 2 garis maju.

pabrik-(5)
pabrik-(4)
pabrik-(3)
pabrik-(2)2

Sawetara klien kita

KARYA AWESOME sing tim kita wis nyumbang kanggo klien kita!

Apa klien ngomong?

"Frank, aku duwe panganan anyar babagan papan seluler PP.Saiki sampeyan duwe tim sing luwih apik.Jay lan Jeffery banget profesional lan kompeten.Dheweke ngerti panjaluk kasebut lan mangsuli ing wektu lan kanthi tegas.Sugeng rawuh!Mesthi sampeyan uga profesional banget lan ngerti produk lan pasar sampeyan akeh." - Mana

"Sophia, kita matur nuwun banget kanggo layanan profesional lan manis Lonovae.Muga-muga kita bisa kerja sama kanthi luwih apik lan luwih apik." --Brett

"Matur nuwun kanggo kerja keras lan sabar kanggo kerja sama ing antarane kita."-- Martha