babagan

Babagan awake dhewe

Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd. didegake ing taun 2015, ing kutha Jiangyin, China, ngenggoni area 3,000 meter persegi, luwih saka 100 staf, Spesialisasi ing Pabrik Plastik, fokus ing solusi Pembungkusan Pengangkutan sing Bisa Dibalik kanggo macem-macem industri.Produk utama kita: Plastik Collapsible Pallet Pack Container, Collapsibale Bulk Container, Collapsible Crates etc.

Kanthi karya kita sajrone sawetara taun kepungkur, Lonovae wis bisa nulungi akeh perusahaan golek solusi sing lestari lan ramah lingkungan kanggo kabeh jinis aplikasi kanthi nyediakake Kemasan Angkutan sing Bisa Dikembalikan.

Lan saiki kita miwiti bisnis perawatan pribadi lan produk perawatan omah kayata andhuk katun, kain meja lan sapiturute. Target kita nggawa pengalaman revolusioner babagan kesehatan, kebersihan lan kenyamanan.

Produk Kita

  • Pembungkus pangan PVC Cling Film

    Pembungkus pangan PVC Cling Film

    Film cling pvc bungkus panganan Film cling pvc bungkus panganan cocok kanggo kabeh jinis kemasan panganan.Film cling pvc bungkus panganan iki nduweni glossness sing apik banget lan uga duwe ...

    Waca liyane
    Pembungkus pangan PVC Cling Film
  • Pallet Plastik Kab

    Pallet Plastik Kab

    Jinis Ukuran (MM) Kapasitas Dinamis (T) Kapasitas Statis (T) 1311 1300X1100X150 2 6 1212 1200X1200X150 2 6 1211 1200X1100X150 2 6 12010 2 6 12010 ...

    Waca liyane
    Pallet Plastik Kab
  • Kothak Pallet Plastik

    Kothak Pallet Plastik

    Lembar Data Teknis Jeneng Produksi PP Cellular Boarding Box/Packing Boxes Standard Ext.Size LxW(mm.) Custom is required(1.2m×1m is customized) Opsional Door width 600mm Material Pallet...

    Waca liyane
    Kothak Pallet Plastik
  • panel honeycomb pp kanggo otomotif

    panel honeycomb pp kanggo otomotif

    Jeneng Produk Mobil PP Papan Seluler Ketebalan 3mm-5mm;8 mm;10mm Jembar ≤1.4m gsm 2200-2500g; 2800-3000g werna ireng materi pp aplikasi lantai truk; kursi mburi;tutup ban dll....

    Waca liyane
    panel honeycomb pp kanggo otomotif
  • Papan seluler pp kanggo logistik

    Papan seluler pp kanggo logistik

    Ketebalan 1mm – 5mm 5mm – 12mm 15mm – 29mm Kapadhetan 250 – 1400 g/m2 1500 – 4000 g/m2 3200 – 4700 g/m2 Jembar Max.1860 mm Maks.1950 mm ...

    Waca liyane
    Papan seluler pp kanggo logistik
  • Biogas HDPE Kab

    Biogas HDPE Kab

    Jeneng Item HDPE geomembrane Ketebalan 0.3mm-2mm Jembar 3m-8m(6m gernerally) Dawane 6-50m(kaya wis disesuaikan) Kapadhetan 950kg/m³ Bahan HDPE/LDPE Panggunaan Biogas, Kolam Ikan lan Seni...

    Waca liyane
    Biogas HDPE Kab
  • Kranjang buah sayur

    Kranjang buah sayur

    Produksi Peti Buah Sayuran-01 Dimensi 600*400*105mm Volume 25L Bahan PP Paket 18pcs/karton Berat 12KG WARNA Hitam(Bisa disesuaikan.) Produksi Sayuran...

    Waca liyane
    Kranjang buah sayur
  • panel honeycomb pp kanggo otomotif

    panel honeycomb pp kanggo otomotif

    Pambuka Jeneng Produk Mobil PP Papan Seluler Ketebalan 3mm-5mm;8 mm;10mm Jembar ≤1.4m gsm 2200-2500g;280...

    Waca liyane
    panel honeycomb pp kanggo otomotif
  • Papan seluler pp kanggo logistik

    Papan seluler pp kanggo logistik

    Ketebalan Produksi 1mm - 5mm 5mm - 12mm 15mm - 29mm Kapadhetan 250 - 1400 g/m2 1500 - 4000 g/m2 3...

    Waca liyane
    Papan seluler pp kanggo logistik
  • Kranjang buah sayur

    Kranjang buah sayur

    Parameter Produksi Peti Buah Sayuran-01 Dimensi 600*400*105mm Volume 25L Materi...

    Waca liyane
    Kranjang buah sayur

Kaluwihan perusahaan

Kabar

Aplikasi

Lonovae khusus ing sheet seluler pp lan kothak, tray logistik lan kothak daur ulang lan sapiturute. Produk kasebut bisa ngirit biaya liwat paket daur ulang.Lan uga ramah lingkungan.
Lonovae utamane kanggo produksi kain non woven pp.Kain katun sing bisa digunakake, handuk kompresi, handuk balung lan taplak meja lsp. Aman, kualitas apik.

aplikasi
panel ban pp
sabuk conveyor pp kanggo kandhang pitik
bagean otomotif

Mitra Koperasi

hz (1)
hz (5)
hz (4)
hz (2)
hz (3)
hz (6)

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.