about

Babagan kita

Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd. didegaké ing 2015, ing kutha Jiangyin, China, ngrebut area 3.000 meter persegi, luwih saka 100 staf, Khusus kanggo Manufaktur Plastik, fokus ing solusi Kemasan Transportasi sing Bisa Dipulihake kanggo macem-macem industri. Produk utama kami: Wadhah Paket Pallet Plastik Dilipat, Wadah Massal Collapsibale, Peti Lipat dll. Uga Panel Honeycomb PP kita digunakake ing industri otomotif lan liya-liyane.

Kanthi kerjane sajrone sawetara taun kepungkur, Lonovae wis bisa nulungi akeh perusahaan supaya nemokake solusi sing berkelanjutan lan ramah lingkungan kanggo kabeh jinis aplikasi kanthi menehi Kemasan Transportasi sing Bisa Dikembalikan.

Lan saiki kita miwiti bisnis perawatan pribadi lan produk perawatan omah kayata andhuk katun, kain meja lan sapiturute. Target kita yaiku nggawa pengalaman revolusioner babagan kesehatan, kebersihan lan kenyamanan.

Produk Kita

  • Folding crate

    Peti lempitan

      Jeneng Produk Lipat Peti-01 Ukuran 600 * 400 * 110mm Kapasitas 24L Bahan PP Packing 10 PCS / CARTON Bobot 1.4KG Jeneng Produk Lipat Peti-02 Ukuran 600 * 400 * 170mm ...

    Waca liyane
    Peti lempitan
  • Vegetable fruit folding crate

    Pethi lempitan woh-wohan sayuran

      Jeneng Produk Plate lempitan woh-LN01 Ukuran 600 * 400 * 180mm Kapasitas 40L Werna Biru Bobot 1.74KG Bahan PP Jeneng Produk Plate lempitan buah-LN02 Dimensi ...

    Waca liyane
    Pethi lempitan woh-wohan sayuran
  • Plastic Pallet

    Palet Plastik

    Ukuran Tipe (MM) Kapasitas Dymanic (T) Kapasitas Statis (T) 1311 1300X1100X150 2 6 1212 1200X1200X150 2 6 1211 1200X1100X150 2 6 1210 1200X1000X150 2 6 ...

    Waca liyane
    Palet Plastik
  • Plastic Pallet Boxes

    Kothak Pallet Plastik

    Jeneng Produksi Lembar Data Teknis PP Papan Asrama Seluler / Kotak Kemasan Standar Ext.Size LxW (mm.) Kustom dibutuhake (1.2m × 1m disesuaikan) Jembar Door Opsional 600mm Material Pallet ...

    Waca liyane
    Kothak Pallet Plastik
  • pp honeycomb panel for automotives

    pp panel honeycomb kanggo otomotif

    Jeneng Produk Mobil PP Cellular Board Tebal 3mm-5mm; 8mm; 10mm Lebar ≤1.4m gsm 2200-2500g; 2800-3000g bahan warna ireng pp lantai truk aplikasi; kursi bali; tutup ban lsp ...

    Waca liyane
    pp panel honeycomb kanggo otomotif
  • pp cellular board for logistic

    papan mRNA kanggo logistik

    Kekandelan 1mm - 5mm 5mm - 12mm 15mm - 29mm Kapadhetan 250 - 1400 g / m2 1500 - 4000 g / m2 3200 - 4700 g / m2 Max Width. 1860mm Maks. 1950mm ...

    Waca liyane
    papan mRNA kanggo logistik
  • HDPE biogas sheet

    Lembar biogas HDPE

    Jeneng Barang HDPE geomembrane Tebal 0.3mm-2mm Jembar 3m-8m (6m gernerally) Panjang 6-50m (kaya sing wis disesuaikan ens Kapadhetan 950kg / m³ Bahan HDPE / Biasane LDPE, Biogas Ikan ...

    Waca liyane
    Lembar biogas HDPE
  • Vegetable fruit crate

    Pethi woh-wohan sayuran

       Produksi Woh Sayuran Sayuran-01 Ukuran 600 * 400 * 105mm Volume 25L Bahan PP Paket 18 pcs / karton Bobot 12KG WARNA Werna Ireng (Bisa disesuaikan.) Produksi Vegetab ...

    Waca liyane
    Pethi woh-wohan sayuran
  • pp honeycomb panel for automotives

    pp panel honeycomb kanggo otomotif

    Pambuka Jeneng Produk Car PP Cellular Board Thickness 3mm-5mm; 8mm; 10mm Jembar ≤1.4m gsm 2200-2500g; 280 ...

    Waca liyane
    pp panel honeycomb kanggo otomotif
  • pp cellular board for logistic

    papan mRNA kanggo logistik

    Tebal Produksi 1mm - 5mm 5mm - 12mm 15mm - 29mm Kapadhetan 250 - 1400 g / m2 1500 - 4000 g / m2 3 ...

    Waca liyane
    papan mRNA kanggo logistik
  • Folding crate

    Peti lempitan

    Jeneng Produk Parameter Lipat Peti-01 Ukuran 600 * 400 * 110mm Kapasitas 24L Bahan PP P ...

    Waca liyane
    Peti lempitan
  • Vegetable fruit folding crate

    Pethi lempitan woh-wohan sayuran

    Jeneng Produk Produksi Sayuran lipat peti peti-LN01 Ukuran 600 * 400 * 180mm Kapasitas 40L Warna Blu ...

    Waca liyane
    Pethi lempitan woh-wohan sayuran
  • Vegetable fruit crate

    Pethi woh-wohan sayuran

    Kripik Woh-Wohan Produksi Parameter Dimensi 600 * 400 * 105mm Volume 25L Materi ...

    Waca liyane
    Pethi woh-wohan sayuran
  • Disposable Kitchen Cleaning Towel

    Handuk Reresik Pawon

    Jeneng Produksi Jeneng serbaguna Serbaguna banyu Multiple guna Bahan Kayu Pulp + PP Quantity ...

    Waca liyane
    Handuk Reresik Pawon
  • disposable cotton towel

    andhuk katun

    Produksi Jeneng produksi Andhuk katun sekali pakai Line Garis penyeka wajah pakai pakai (pola) Mutiara ...

    Waca liyane
    andhuk katun

Keuntungan perusahaan

Warta

Lamaran

Lonovae khusus ing sheet mRNA pp lan kothak, tray logistik lan kothak daur ulang lsp. Produk kasebut bisa ngirit biaya liwat paket sing didaur ulang. Lan uga ramah lingkungan.
Lonovae utamane kanggo produksi pp non tenunan. Kain katun sing ora bisa dienggo, andhuk kompresi, andhuk balung malas lan kain meja lsp. Aman, kualitas apik.

appliction
yy21
application2
20180629135820_25556

Mitra Koperasi

hz (1)
hz (5)
hz (4)
hz (2)
hz (3)
hz (6)

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.