. Papan mRNA pp China kanggo Pabrik logistik lan Pabrik |Lonovae

Papan seluler pp kanggo logistik

Katrangan singkat:

Pambuka:

Laminasi termal kanthi siji lapisan inti honeycomb lan rong lapisan lembaran PP, panel honeycomb PP kita becik kanggo kemasan sing bisa digunakake maneh, otomotif lan bangunan & konstruksi.


Detail Produk

Tag produk

Produksi

kekandelan

1 mm - 5 mm

5 mm - 12 mm

15mm - 29mm

Kapadhetan

250 - 1400 g/m2

1500 - 4000 g/m2

3200 - 4700 g/m2

Jembar

Maks.1860 mm

Maks.1950 mm

Standar 550, 1100 mm

Maks.1400 mm

warna

Grey, putih, ireng, biru, lan liya-liyane.

lumahing

Tekstur halus, matt, kasar.

{6UC`L_VZO_~L(4RQ`(KP)K
14-(3)
fas
pp_honeycomb_board-removebg-preview

Video produk

Kaluwihan

1. resistance compressive lan impact kuwat:

Papan honeycomb PP nyerep pasukan njaba, saéngga nyuda karusakan sing disebabake dening impact lan tabrakan.Iki digunakake kanthi wiyar ing pirang-pirang lapangan kayata bumper mobil lan peralatan pelindung olahraga.

2. bobot entheng lan nyimpen materi:

Miturut kinerja mechanical banget, Papan honeycomb PP bisa entuk efek padha karo consumables kurang, biaya kurang lan bobot entheng, nemen ngurangi bobot mbukak transportasi.

3. Kinerja insulasi swara luwih unggul:

Resistance efektif kanggo transmisi swara lan mulane bisa digunakake kanggo peralatan soundproofing kanggo kendaraan seluler lan fasilitas transportasi liyane.

4. Kinerja insulasi panas sing apik:

Papan honeycomb PP nduweni kinerja insulasi panas sing apik, sing bisa mblokir transmisi panas kanthi efektif, lan ndadekake suhu internal relatif stabil.

5. Water resistance lan resistance karat kuwat:

Amarga karakteristik bahan mentah, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kanthi kandungan banyu sing dhuwur lan karat sing kuwat.

6. Ijo lan perlindungan lingkungan:

Irit energi, 100% bisa didaur ulang, VOC lan formaldehida gratis ing pangolahan.

kauntungan-of-pp-selular-panel

Aplikasi saka papan seluler

aplikasi

Papan honeycomb polypropylene uga dijenengi papan / panel / lembaran seluler PP.Iki digawe saka rong panel tipis, diikat kanthi kuat ing lapisan bahan inti honeycomb sing kandel ing sisih loro.Miturut kinerja mechanical banget, Papan honeycomb PP wis digunakake Applied kanggo Nihan, langit-langit, pemisahan, kelompok, lantai lan hiasan utama kanggo kendaraan motor, yacht, lan Sepur.

Pabrik

pabrik
pabrik-(4)
prawan-bahan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita