papan mRNA kanggo logistik

Katrangan singkat:

Pambuka:

Laminasi kanthi termal kanthi siji lapisan inti honeycomb lan rong lapisan sheet PP, panel honeycomb PP kita cocog kanggo kemasan, otomotif lan bangunan & konstruksi sing bisa digunakake maneh.


Detail Produk

Tag Produk

Produksi

Kandel

1mm - 5mm

5mm - 12mm

15mm - 29mm

Kapadhetan

250 - 1400 g / m2

1500 - 4000 g / m2

3200 - 4700 g / m2

Jembar

Maks. 1860mm

Maks. 1950mm

Standar 550, 1100mm

Maks. 1400mm

Werna

Grey, putih, Ireng, Biru, lan liya-liyane.

Lumahing

Gamelan, matt, kasar, tekstur.

{6UC`L_VZO_~L(4RQ`(KP)K
14-(3)
fas
pp_honeycomb_board-removebg-preview

Video Produk

Kauntungan

1. tahan kompresi lan pengaruh sing kuwat:

Papan honeycomb PP nyerep tenaga eksternal, saengga nyuda kerusakan sing disebabake amarga tabrakan lan tabrakan. Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan kayata bumper mobil lan peralatan protèktif olahraga.

2. Ringan lan hemat bahan:

Miturut kinerja mekanik sing apik banget, papan honeycomb PP bisa entuk efek sing padha kanthi kurang konsumsi, biaya murah lan bobot entheng, nyuda bobot transportasi.

3. Kinerja isolasi swara luwih unggul:

Ketahanan efektif kanggo transmisi swara lan mulane bisa digunakake kanggo peralatan anti-swara kanggo kendaraan seluler lan fasilitas transportasi liyane.

4. Kinerja isolasi panas sing apik banget:

Papan honeycomb PP nduweni kinerja insulasi panas sing apik banget, sing bisa mblokir panularan panas kanthi efektif, lan ndadekake suhu internal stabil.

5. tahan banyu lan tahan karat sing kuwat:

Amarga karakteristik bahan baku, bisa digunakake ing wektu sing suwe ing lingkungan kanthi kandungan banyu sing dhuwur lan karat sing kuat.

6. Proteksi ijo lan lingkungan:

Ngirit energi, 100% bisa didaur ulang, VOC lan formaldehida gratis ing proses kasebut.

advantage-of-pp-cellular-panel

Aplikasi papan selular

application

Papan honeycomb polipropilena uga dijenengi papan / panel / sheet sel. Iki digawe saka rong panel lancip, diikat kanthi kuat ing lapisan bahan inti honeycomb kandel ing loro-lorone. Miturut kinerja mekanik sing apik banget, papan honeycomb PP akeh ditrapake ing cangkang, langit-langit, partisi, dek, lantai lan dekorasi njero kanggo kendaraan bermotor, kapal pesiar, lan sepur.

Pabrik

factory
factory-(4)
virgin-materials

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita