. China pp honeycomb panel kanggo automotives Pabrik lan Pabrik |Lonovae

panel honeycomb pp kanggo otomotif

Katrangan singkat:

Lembar honeycomb otomotif PP bisa digunakake kanggo macem-macem bagean kendaraan.Iku kinerja dhuwur lan lumahing warata.

Kita nggunakake bahan anyar sing apik kanggo ngasilake lan bisa nyukupi macem-macem syarat kanggo para klien.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Jeneng produk Papan Seluler PP Mobil
kekandelan 3mm-5mm;8 mm;10 mm
Jembar ≤1,4m
gsm 2200-2500g;2800-3000g
werna ireng
materi pp
aplikasi lantai truk; kursi mburi;tutup ban lsp.
pambuka

Lapisan inti tengah panel honeycomb PP adopts struktur honeycomb, lan bolongan langsung disambungake tightly.Dibandhingake karo struktur Strip vertikal saka panel kothong biasa, panel honeycomb PP seragam ditekan ing arah 360 derajat, lan duwe resistance impact lan resistance mlengkung.Banget, prospek pasar amba, amarga panel honeycomb nduweni kapasitas mbukak-prewangan kuwat lan kapasitas pangayoman kargo banget, lan prospek pasar iku amba.Amarga panel honeycomb wis kuwat mbukak-prewangan kapasitas lan kapasitas pangayoman kargo èfèktif apik, iku bakal cepet ngganti panel kothong biasa..Teknologi pinggiran banding ngidini potensial panel honeycomb bisa dikethok luwih akeh, dadi luwih gampang kanggo pelanggan ngresiki nalika digunakake lan luwih suwe.

Rincian

Iku kinerja dhuwur lan lumahing warata.

pp-panel-honeycomb-(58)
pp-panel-honeycomb-(64)
panel honeycomb pp (81)
panel honeycomb pp (78)

Video produk

Karakteristik

1. Bobot entheng
Bobot sing kurang bisa nyuda beban kendaraan sing ngangkut.Bisa nyuda biaya lan wektu transportasi.
2. Kinerja impact apik
Dampak sing kuat bisa nyerep karat lan bisa nyuda karusakan saka karusakan njaba.
3. Flatness apik
Lumahing wis flatness apik lan duwe werna padhang.
Iku pangayoman Kelembapan, non-karat lan bisa beban liyane bobot.

Proses

Proses

Kaluwihan

Resistance Shock apik.Ketahanan Dampak
Papan seluler PP nyerep kekuwatan njaba lan nyuda karusakan amarga tabrakan.
Dhuwur cahya
Papan celluar PP nduweni dhuwur cahya lan beban transportasi sing luwih murah kanggo nyepetake transportasi lan nyuda biaya.
Papan celluar PP Insulasi Swara sing apik banget bisa nyuda panyebaran swara kanthi jelas.
Insulasi termal sing apik banget
Papan seluler PP bisa ngisolasi panas kanthi apik lan bisa nyegah panyebaran panas.
Kuwat Water-Proof.Tahan karat
Bisa ditrapake ing lingkungan sing lembab lan korosif kanggo wektu sing suwe.

Profil Perusahaan

Kita nggunakake bahan anyar sing apik kanggo ngasilake lan bisa nyukupi macem-macem syarat kanggo para klien.

IMG_20191029_121123
IMG_20191029_121328
perusahaan

Aplikasi

Papan seluler PP kanggo otomotif bisa digunakake kanggo macem-macem komponen, kayata kursi mburi lan rak bingkisan lan tutup ban lan liya-liyane. Iku entheng lan ora mambu.

Iki digunakake kanthi akeh ing yacht, mobil, sepur lan liya-liyane transportasi cangkang, langit-langit, partisi, dek, lantai lan aplikasi dekorasi internal liyane.

aplikasi

Packing & Pangiriman

Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.

sarang madu-(4)
sarang madu-(5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita