pp panel honeycomb kanggo otomotif

Katrangan singkat:

Lembar honeycomb otomotif PP bisa digunakake kanggo macem-macem jinis kendaraan. Iki minangka pagelaran dhuwur lan permukaan sing rata.

Kita nggunakake bahan anyar sing apik kanggo ngasilake lan bisa memenuhi macem-macem syarat kanggo klien.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Jeneng Produk Papan Seluler PP Mobil
Kandel 3mm-5mm; 8mm; 10mm
Jembar ≤1,4m
gsm 2200-2500g; 2800-3000g
warna ireng
materi pp
aplikasi lantai truk; jog bali; tutup ban lsp.
introduction

Lapisan inti tengah panel honeycomb PP nggunakake struktur honeycomb, lan bolongan kasebut langsung disambungake kanthi kenceng. Yen dibandhingake karo struktur strip vertikal panel berongga biasa, panel honeycomb PP ditekan kanthi seragam ing arah 360 derajat, lan duwe resistensi pengaruh lan resistensi lentur. Prospek pasar wiyar, amarga panel honeycomb nduweni kapasitas bantalan momotan sing kuwat lan kapasitas proteksi kargo sing apik banget, lan prospek pasar jembar. Amarga panel honeycomb nduweni kapasitas bantalan beban sing luwih kuat lan kapasitas nglindhungi kargo saya apik, bakal cepet ngganti panel berongga biasa. . Teknologi banding pinggiran ngidini potensial panel honeycomb supaya bisa ditoreh, dadi luwih gampang kanggo ngresiki pelanggan sajrone digunakake lan kanggo wektu sing luwih suwe.

Rincian

Iki minangka pagelaran dhuwur lan permukaan sing rata.

pp-honeycomb-panel-(58)
pp-honeycomb-panel-(64)
pp honeycomb panel (81)
pp honeycomb panel (78)

Video Produk

Watake

1. Bobot Cahya
Bobot sing sithik bisa nyuda beban kendaraan sing ngeterake. Bisa nyuda biaya lan wektu transportasi.
2. Kinerja pengaruh sing apik
Pengaruh sing kuwat bisa nyedhot korosi lan bisa nyuda kerusakan eksterior sing ngrusak.
3. Flatness apik
Lumahing duwe flatness apik lan duwe warna sing padhang.
Iki minangka proteksi kelembapan, ora korosi lan bisa nyuda bobot awak.

Proses

Process

Kauntungan

Resistensi Shock Apik. Resistensi Impact
Papan selular PP nyerep kekuwatan njaba lan nyuda kerusakan amarga tabrakan.
Dhuwur Cahya
Papan celluar PP duwé dhuwur sing entheng lan momotan transportasi sing luwih sithik kanggo nyepetake transportasi nganti luwih murah.
Papan seluar PP Insulasi Swara sing apik bisa ngatasi gangguan difusi.
Isolasi Termal sing Apik banget
Papan celluar PP bisa ngisolasi panas kanthi apik lan bisa nyegah panyebaran panas.
Bukti Banyu Kuat. Rintangan Korosi
Bisa ditrapake ing lingkungan sing lembab lan korosif nganti suwe.

Profil Perusahaan

Kita nggunakake bahan anyar sing apik kanggo ngasilake lan bisa memenuhi macem-macem syarat kanggo klien.

IMG_20191029_121123
IMG_20191029_121328
company

Lamaran

Papan seluler PP kanggo otomotif bisa digunakake kanggo macem-macem jinis komponen, kayata kursi mburi lan rak bungkus lan tutup ban lsp. Bobot entheng lan ora ambu sing ora enak.

Iki digunakake kanthi akeh ing kapal pesiar, mobil, sepur lan alat transportasi liyane, plafon, partisi, dek, lantai lan aplikasi dekorasi internal liyane.

application

Pengepakan & Pengiriman

Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.

honeycomb-(4)
honeycomb-(5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk