. Pabrik lan Pabrik Pallet Plastik China |Lonovae

Pallet Plastik Kab

Katrangan singkat:

Palet plastik murah biaya pengiriman, ndhukung beban abot lan nyuda karusakan produk ing transit.Bobot entheng, nanging cukup awet kanggo nglindhungi kiriman nalika lagi tekan panggonan sing dituju.Palet plastik ora mbutuhake perawatan panas, fumigasi utawa sertifikat sing mbuktekake manawa bebas serangga lan larva.


Detail Produk

Tag produk

Produksi

Jinis

Ukuran (MM)

Kapasitas dinamis (T)

Kapasitas statis (T)

1311

1300X1100X150

2

6

1212

1200X1200X150

2

6

1211

1200X1100X150

2

6

1210

1200X1000X150

2

6

1111

1100X1100X150

1

4

1010

1000X1000X150

1

4

1208

1200X800X150

1

4

1008

1000X800X150

0.8

3

Pallet Plastik-(2)
Pallet Plastik-(3)
Pallet Plastik-(1)

Kaluwihan

Kapasitas mbukak gedhe

Nestable lan bisa ditumpuk

Irit

Badan padhet

awet

Slip-tahan dek

Bobot pallet opsional adhedhasar aplikasi

Kasedhiya ing akeh ukuran

Ora kuwatir - Dijamin ditampa ing kabeh port

Truk Tangan 4-Way

Bisa didaur ulang

Pabrik

rincian (2)
rincian (3)
pabrik-(2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk