Palet Plastik

Katrangan singkat:

Palet plastik nyuda biaya pengiriman, ndhukung akeh beban lan nyuda kerusakan produk ing-transit. Ringan, nanging cukup awet kanggo nglindhungi kiriman nalika arep menyang tujuan. Palet plastik ora mbutuhake perawatan panas, fumigasi utawa sertifikat sing kabukten bebas larva serangga lan serangga.


Detail Produk

Tag Produk

Produksi

Jinis

Ukuran (MM)

Kapasitas Dymanic (T)

Kapasitas Statis (T)

1311

1300X1100X150

2

6

1212

1200X1200X150

2

6

1211

1200X1100X150

2

6

1210

1200X1000X150

2

6

1111

1100X1100X150

1

4

1010

1000X1000X150

1

4

1208

1200X800X150

1

4

1008

1000X800X150

0,8

3

Plastic-Pallet-(2)
Plastic-Pallet-(3)
Plastic-Pallet-(1)

Kauntungan

Kapasitas mbukak gedhe

Nestable lan stackable

Ekonomis

Awak padhet

Awet

Dek tahan slip

Bobot palet opsional adhedhasar aplikasi

Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran

Bebas kuwatir - Ditampa ing kabeh port

Truk Tangan 4-Way

Didaur ulang

Pabrik

detail (2)
detail (3)
factory-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk