Sabuk Nyopot Manure PP

Katrangan singkat:

Perusahaan kami utamane khusus ing produksi sabuk conveyor PP 、 PE (sing cocog karo kandhang unggas), geomembrane, geotexitile lan jinis bahan anti banyu liyane.

Sabuk conveyor PP kanthi sifat unik: kekuatan tarik dhuwur, resistensi dampak, resistansi korosi, tahan suhu rendah, toghness sing apik, gesekan sithik, sing bisa adaptasi karo macem-macem suhu kerja.

Sabuk conveyor sing digawe kanthi putih mengkilap, kekandelan 1mm nganti 1.2mm. Dawane, jembaré bisa diproduksi miturut kebutuhan pelanggan. Kita nggawe interior alus, wedhi wedhi, utawa kustomisasi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Jeneng Produk Sabuk Pembuangan Pupuk PP
Kandel 0.6mm-2mm
Werna Putih
Jembar 0.6m-2.5m
Kapadhetan 950g / m3
Materi PP utawa HDPE
Panganggone Kandang unggas
Paket Syuting PE + Tray Pallet
Wektu Pangiriman 7-15 Dina sawise Nampa Dhuwit
detail

Sabuk conveyor sing digawe biasane glossy putih, kekandelan 1mm lan 1.2mm. Nanging kita bisa ngatur kekandelan saka 0.6mm nganti 2mm. Dawa lan jembaré bisa diprodhuksi miturut sarat pelanggan. Jembar maksimum 2500mm. Kita uga bisa nggawe jinis interior alus, jinis pasir grinding, utawa kustomisasi.

Video Produk

Katrangan Produk

QGJE0915

Perusahaan kami utamane khusus ing produksi sabuk conveyor PP 、 PE (sing cocog karo kandhang unggas), geomembrane, geotexitile lan jinis bahan anti banyu liyane.

Sabuk conveyor PP kanthi sifat unik: kekuatan tarik dhuwur, resistensi dampak, resistansi korosi, tahan suhu rendah, toghness sing apik, gesekan sithik, sing bisa adaptasi karo macem-macem suhu kerja.

application3
sfa

Sabuk conveyor sing digawe kanthi putih mengkilap, kekandelan 1mm nganti 1.2mm. Dawane, jembaré bisa diproduksi miturut kebutuhan pelanggan. Kita nggawe interior alus, wedhi wedhi, utawa kustomisasi.

Lamaran

Sabuk conveyor digunakake kanggo kandhang unggas kanggo ngresiki pupuk kanthi otomatis. Sabuk luwih alus tinimbang liyane, mula fungsi iki luwih gampang. Lan nggunakake PP anyar lan ora beracun. Kita bisa mangan manuk sing luwih sehat.

application

Kauntungan

Sabuk conveyor PP kanthi sifat unik: tarik dhuwur, resistensi pengaruh, resistansi korosi, resistensi suhu rendah (bisa digunakake ing -50 ℃), kateguhan sing apik, gesekan kurang, sing bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan kerja. Akeh peternakan unggas sing dilengkapi ing omah lan ing luar negeri.

Kita nggunakake bahan pp anyar kanggo ngasilake sabuk. Lan kita duwe laboratorium kanggo nyoba saben supaya kita bisa mutusake kualitas. Kita duwe manajemen tes produksi sing ketat. Kita duwe proses sing apik, fasilitas uji coba sing apik, lan level manajemen tingkat lanjut kanggo menehi barang sing berkualitas.

Kita duwe macem-macem dimensi produk lan struktur anyar, proses sing tepat.

Kita duwe telung lini produksi sabuk conveyor PP, sing bisa ngasilake 500 ton sabuk conveyor PP saben wulan. Ing wulan Maret 2016, sistem pengukuran ketebalan pemindaian otomatis ditambahake ing saben lini produksi kanthi akurasi tes 0,01μm. Titik deteksi bisa diatur miturut jembar produk. Deteksi jembar kebak paling ora 10 poin kanggo njamin ketebalan seragam produk. Perusahaan kami nyedhiyakake kualitas produk sing bisa dipercaya, layanan sing apik lan reputasi sing apik.

Informasi Perusahaan

3

Kita duwe telung lini produksi kanggo nyukupi kebutuhan klien. Saben lini produksi dilengkapi karo sistem pangukuran ketebalan pemindaian otomatis, ketepatan pangukuran 0,01 milimeter, titik pamriksa bisa diatur miturut jembar produk, deteksi jembar kebak paling ora 30 poin.

Ana 20-30 karyawan ing bengkel kasebut. Lan kita duwe cukup bahan PP anyar kanggo panyimpenan. Jumlah produksi saben dina bisa nganti 15 ton.

 Pabrik Lan Pengepakan

img_1096
QGJE0915
img_2724(1)
7
10
detail

Lab

the lab (1)
the lab (4)
the lab (5)

RFQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa pabrik?

A: Aku produsen.

P: Bahan apa sing sampeyan gunakake?

A: Kita nggunakake bahan PP sing anyar.

P: Qty apa sing paling cilik?

A: 1000 squaremeter.

P: Kepiye cara njupuk conto?

A: Kita bisa nyedhiyani sawetara conto gratis, biaya pengiriman kudu dibayar dhewe.

P: Kepiye babagan lead time?

A: Jumlah pesanan sing gedhe: udakara 15-25 dina kerja sawise nampa pambayaran. Kita bisa njupuk video kanggo sampeyan sadurunge ngirim barang sing dibutuhake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk