Kothak Pallet Plastik

Katrangan singkat:

Wadah Massal Pack Lengan uga Plain Lengan Plastik Wadah, Wadah Lengan Pallet, Kothak Pallet Plastik Dilipat, Wadhah lipat Plastik, Kotak Papan Selular PP lsp.

Paket Lengan kalebu palet basa HDPE (tray), tutup ndhuwur lan lengan plastik PP (papan sarang lebah PP). Dhasar palet lan tutup ndhuwur bisa ditemokake lan saengga sistem paken lengan bisa dipasang kanthi stabil kanggo mbantu ngoptimalake panggunaan panyimpenan lan transportasi. 

Lonovae Sleeve Packs nyedhiyakake tarif bali kontainer kosong banget, ngewangi nyuda biaya transportasi lan papan panyimpenan.


Detail Produk

Tag Produk

Produksi

Lembar Data Teknis
Jeneng Produksi Kothak Pesak Selular / Kothak Kemasan
Extension Standar. Ukuran LxW (mm.) Custom dibutuhake (1.2m × 1m disesuaikan)
Jembar lawang Opsional 600mm
Materi Pallet + Tutup: HDPE Lengan / tailboard: PP    
Werna Abu-abu, Biru lan dibutuhake
MOQ 125 set
Ukurane Ukuran dibutuhake
Kiriman 10-15 dina sawise pesen
Istilah Pengiriman FOB Shanghai
Area sing Ditrapake Industri Mobil, Industri Penerbangan, Pengiriman Yacht, RailTraffic, Logistik, Dekorasi Arsitektur lan liya-liyane.
detail (2)
detail (3)
detail (1)
detail (4)

Kauntungan

1. Resistensi Shock Apik. Resistensi Impact
Papan selular PP nyerep kekuwatan njaba lan nyuda kerusakan amarga tabrakan.
2. Dhuwur Cahya
Papan celluar PP duwé dhuwur sing entheng lan momotan transportasi sing luwih sithik kanggo nyepetake transportasi nganti luwih murah.
3. Papan isolasi Suara PP sing apik banget bisa ngatasi difusi swara kanthi jelas.
4. Isolasi Termal sing Apik
Papan celluar PP bisa ngisolasi panas kanthi apik lan bisa nyegah panularan panas.
5. Bukti Banyu Kuat. Rintangan Korosi
Bisa ditrapake ing lingkungan sing lembab lan korosif nganti suwe.

Video Produk

Akeh Aplikasi

1. Kothak palet akeh plastik bisa digunakake kanggo industri instrumen listrik, plastik lan presisi kanggo diangkut kanggo panyimpenan. Kita uga duwe kothak turnover komponen, kothak omset panganan lan kothak omset ngombe, kothak omset kimia pertanian, kothak kemasan interior presisi dhuwur lan subplate lan clapboard lsp.
2. Produk akeh digunakake ing mesin elektronik, panganan industri ringan, layanan pos, obat, macem-macem koper, tas travel, kreta bayi
Liner; lemari es, mesin pembeku, mesin cuci, peralatan rumah tangga lan industri pasokan liyane.
3. Papan tampilan dekorasi pariwara, papan identifikasi komoditas, papan reklame, kothak cahya lan bentuk jendhela, lsp.
4. Gunakake omah: partisi sementara, penjaga tembok, papan langit-langit lan tutup wadhah ing omah.

application (2)
application (1)
application (3)
cross-crate-(2)
application (5)
application (6)

Pabrik Lan Pengiriman

detail (1)
detail (2)
detail (3)
detail (1)
detail (2)
detail (3)

RFQ

1. Apa warna umum papan selular PP?

Werna abu-abu, biru lan ora apa-apa yen sampeyan pengin pesen.

2. Kekandelan umum umume papan selular PP?

3-5mm, 10-12mm, nanging 3-12mm OK yen sampeyan pengin pesen.

3. Apa gsm umum kanggo papan tipis?

1200-1500g. Nanging 1050-2000g luwih apik.

4. Apa gsm umum kanggo papan sing kandel?

2000g-4000g. Nanging 2500-4000g luwih apik.

5. Apa rega paling apik sing bisa sampeyan tawakake?

Kita mesthi kerja keras kanggo ketemu karo para pelanggan, wiwit saka kualitas nganti rega, kaya sing dingerteni kahanan pasar. Dadi, aja ragu ngirim panjaluk supaya bisa menehi rega paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita