. China Plastic Pallet Box Pabrik lan Pabrik |Lonovae

Kothak Pallet Plastik

Katrangan singkat:

Wadah Massal Paket Lengan uga dijenengi Wadah Paket Lengan Plastik, Wadah Lengan Pallet, Kotak Pallet Dilipat Plastik, Wadah Lipat Plastik, Kotak Papan Seluler PP dll.

Paket Lengan terdiri dari palet dasar HDPE (tray), tutup atas dan lengan plastik PP (papan sarang lebah PP).Dasar palet lan tutup ndhuwur nestable lan kanthi mangkono sistem paket lengen bisa ditumpuk kanthi stabil kanggo ngoptimalake panggunaan panyimpenan lan transportasi.

Lonovae Sleeve Packs nyedhiyakake tingkat bali wadhah kosong sing apik banget, mbantu nyuda biaya transportasi lan papan panyimpenan.


Detail Produk

Tag produk

Produksi

Lembar Data Teknis
Jeneng Produksi PP Cellular Boarding Box/Packing Box
Ukuran Ekst. Standar LxW (mm) Custom dibutuhake (1.2m × 1m disesuaikan)
Jembar lawang opsional 600 mm
Bahan Pallet + Tutup: HDPE Lengan/tailboard: PP
warna Abu-abu, Biru lan kaya sing dibutuhake
MOQ 125 set
Ukuran Ukuran dibutuhake
Kintunan 10-15 dina sawise pesenan
Jangka Pangiriman FOB Shanghai
Wilayah sing ditrapake Industri Mobil, Industri Penerbangan, Pengiriman Yacht, RailTraffic, Logistik, Dekorasi Arsitektur lan liya-liyane.
rincian (2)
rincian (3)
rincian (1)
rincian (4)

Kaluwihan

1. Good Shock Resistance.Ketahanan Dampak
Papan seluler PP nyerep kekuwatan njaba lan nyuda karusakan amarga tabrakan.
2. Dhuwur cahya
Papan celluar PP nduweni dhuwur cahya lan beban transportasi sing luwih murah kanggo nyepetake transportasi lan nyuda biaya.
3. Papan celluar PP isolasi swara sing apik bisa nyuda panyebaran swara kanthi jelas.
4. Insulation Thermal banget
Papan seluler PP bisa ngisolasi panas kanthi apik lan bisa nyegah panyebaran panas.
5. Waterproof kuwat.Tahan karat
Bisa ditrapake ing lingkungan sing lembab lan korosif kanggo wektu sing suwe.

Video produk

Akeh Aplikasi

1.Kothak pallet akeh plastik bisa digunakake kanggo industri instrument listrik, plastik lan tliti kanggo transportasi kanggo panyimpenan.Kita uga duwe kothak turnover komponen, kothak turnover Food lan kothak turnover ngombe, kothak turnover kimia farm, kothak packaging interior tliti dhuwur lan subplate lan clapboard lsp.
2. Produk akeh digunakake ing mesin elektronik, panganan industri ringan, layanan pos, obat-obatan, macem-macem bagasi, tas travel, gerbong bayi
Ing liner;kulkas, mesin pembeku, mesin cuci, peralatan omah lan industri pasokan liyane.
3. Papan tampilan dekorasi pariwara, papan identifikasi komoditas, papan reklame, kothak cahya lan wujud jendhela, lsp.
4. Panggunaan kluwarga: partisi sauntara, pengawal tembok, papan langit-langit lan tutup wadhah ing omah.

aplikasi (2)
aplikasi (1)
aplikasi (3)
peti salib-(2)
aplikasi (5)
aplikasi (6)

Pabrik Lan Pangiriman

rincian (1)
rincian (2)
rincian (3)
rincian (1)
rincian (2)
rincian (3)

RFQ

1. Apa warna umum papan seluler PP?

Abu-abu, biru lan oke yen sampeyan pengin pesen.

2. Apa kekandelan umum papan seluler PP?

3-5mm, 10-12mm, nanging 3-12mm OK yen sampeyan pengin supaya.

3. Apa gsm umum kanggo papan tipis?

1200-1500g. Nanging 1050-2000g luwih apik.

4. Apa gsm umum kanggo papan kandel?

2000g-4000g.Nanging 2500-4000g luwih apik.

5. Apa rega paling apik sampeyan bisa kurban?

Kita tansah kerja keras kanggo nyukupi syarat-syarat pelanggan, saka kualitas nganti rega, amarga kita ngerti kahanan pasar.Dadi, aja ragu-ragu ngirim pitakon sampeyan supaya bisa menehi rega paling apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita