Kabar

  • Apa keuntungan saka Honeycomb Sandwich Panel?

    Panel Sandwich Honeycomb, minangka bahan komposit majeng, wis akeh digunakake ing macem-macem bidang teknik.Nduwe ora mung karakteristik entheng lan kekuatan dhuwur nanging uga kinerja nyerep energi sing apik lan tahan geni sing apik.Kene sawetara ...
    Waca liyane
  • Lembar Biogas HDPE: Masa Depan Bahan Bangunan Lestari

    Lembaran Biogas HDPE: Masa Depan Bahan Bangunan Lestari Panelusuran bahan bangunan sing luwih lestari lan ramah lingkungan nyebabake pangembangan produk anyar - lembaran biogas HDPE.Materi inovatif iki, sing nggabungake panggunaan padhet dhuwur ...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki PP Manure njabut Sabuk

    Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd. Pedoman reresik anyar dirilis.Bubar, Jiangyin Lonovae Tenology Co., Ltd., panyedhiya solusi reresik sabuk conveyor sing misuwur ing donya, Pandhuan reresik anyar wis diterbitake khusus kanggo ngresiki PP Manure Removing Be...
    Waca liyane
  • Apa materi piring kothong pp

    Pisanan, apa materi pp piring kothong Iku jenis piring digawe saka polypropylene minangka bahan mentahan, salib-bagean saka piring jenis iki kisi, werna sugih lan mawarni-warni, nanging uga nduweni pangayoman lingkungan lan awet, Kelembapan- bukti lan anti banyu, anti ...
    Waca liyane
  • PVC Cling Film

    Bungkus plastik lan tas plastik umume digunakake minangka jinis produk kemasan plastik kanggo panganan seger, lan akeh kulawarga sing ora bisa urip tanpa.Film cling PVC uga polivinil klorida, amarga kabutuhan proses produksi, film cling PVC ing proses produksi, w ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka kothak Pallet Plastik lempitan

    Kaping pisanan, sisih ngisor kothak plastik iki wis dikuwatake khusus kanggo mesthekake kompak lan keteguhan.Ing wektu sing padha, uga nganggo desain anti-slip lan anti-tiba, sing gampang ditumpuk.Kapindho, kothak minangka sakabehe dirancang karo poros pin, kang nduweni carr kuwat ...
    Waca liyane
  • rincian kothak pallet plastik

    1, Ring Tarik ing Sampul Supaya luwih gampang para pekerja mbukak tutup, dering tarik kain bisa ditambahake ing tutup.Nyatane, ing kahanan standar, pangiriman kothak coaming umume ora duwe dering tarik.Nanging ing operasi nyata, kanggo ngirit biaya tenaga kerja lan ...
    Waca liyane
  • Wesi Pallet Sleeve Box karo Runners 800 * 600mm

    Kita nyedhiyakake kothak palet plastik kanggo klien, kayata saka industri otomotif, perusahaan pengepakan lan sapiturute. Ana akeh syarat sing perlu kanggo ngrancang khusus.Iki minangka kasus khusus kanggo klien lawas. Lan desain teknisi khusus kanggo dheweke.Kita nggunakake baja wesi dadi palet lan tutup lan ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka kothak lengan plastik (kotak honeycomb pp)

    Telu kaluwihan utama saka kothak coaming 1 / Rasio bali kanggo kosong gedhe Kothak coaming punika pawujudan saka Optimization nemen rasio lempitan lan rasio bali-kanggo-kosong.Wis entuk kinerja lipat "ekstrim", sing mesthi dadi pilihan pertama ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka kothak Pallet Plastik Foldable

    Kaping pisanan, sisih ngisor kothak plastik iki wis dikuwatake khusus kanggo mesthekake kompak lan keteguhan.Ing wektu sing padha, uga nganggo desain anti-slip lan anti-tiba, sing gampang ditumpuk.Kapindho, kothak minangka sakabehe dirancang karo poros pin, kang nduweni carr kuwat ...
    Waca liyane
  • desain khusus kanggo layering produk saka klien kita

    Ukuran: 1200 * 1000 * Dhuwur disesuaikan Lapisan isolasi dirancang kanggo syarat khusus klien.Bakal ngisolasi barang kasebut dadi rong kamar sing beda-beda utawa luwih akeh ruang kanggo ngirit ruangan.
    Waca liyane
  • produksi lan pabrik

    https://www.lonovae.com/uploads/工厂.mp4
    Waca liyane
  • Definisi Box Pallet Plastik

    Kothak lengen plastik kalebu palet (dasar), lengen lan tutup kothak (tutup).Kothak plastik sing kasusun saka telung bagean diarani kothak palet plastik kanthi numpuk.Ana lawang gulung ing lengen klambi kanggo nggampangake mlebu lan metune barang.Nalika lawang sisih mbukak utawa ditutup, velcro pl ...
    Waca liyane
  • Napa kothak palet plastik bakal dadi panggantos kothak karton lan kothak wesi?

    Kothak bungkus lengan digunakake minangka kothak palet kanggo kothak turnover logistik. Perusahaan liyane lan liyane wiwit nggunakake minangka kemasan logistik dhewe ing macem-macem industri.Penampilan produk logistik wiwit ngrebut pasar, lan mesthi bakal ngganti produk asli.Ing ...
    Waca liyane
  • produksi papan seluler pp

    https://www.lonovae.com/uploads/pp-cellular-sheet.mp4 Kita bisa ngasilake papan seluler pp kanthi rong sisi sing mulus.Mesthi, kita bisa ngasilake miturut syarat sampeyan.
    Waca liyane