Lembar biogas HDPE

Katrangan singkat:

HDPE sing diproduksi dening perusahaan kita umume digunakake ing tlaga buatan, kolam iwak, lan kabeh papan sing kudu ora bisa tahan. Kekandelan film bisa 0,2-2,0 mm. Sisih standar umum yaiku 6 * 50 meter lan 300 meter persegi. Kandhane 1 nganti 0,8 mm. Dipérang dadi papan anti banyu lan membran sing ora bisa diobong, produk: kalebu geomembrane LDPE, geomembrane LDPE, geomembran HDPE, geomembrane EVA, geomembrane ECB, geomembrane PVC, geomembrane permukaan kasar, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Barang  
Jeneng HDPE geomembrane
Kandel 0.3mm-2mm
Jembar 3m-8m (6m gernerally)
Dawane 6-50m (kaya sing disesuaikan customized
Kapadhetan 950kg / m³
Materi HDPE / LDPE
Panganggone Biogas , Kolam Ikan lan Tlaga Ponggawa lsp.
HDPE biogas sheet (1)
HDPE biogas sheet (5)
HDPE biogas sheet (7)
HDPE biogas sheet (7)

Karakteristik kinerja

1. HDPE geomembrane minangka bahan anti banyu fleksibel kanthi koefisien impermeabilitas tinggi (1 × 10-17 cm / s);

2. HDPE geomembrane duwe resistensi panas sing apik lan tahan adhem, lan suhu lingkungan panggunaan suhu dhuwur 110 ℃, suhu kurang -70 ℃;

3. HDPE geomembrane duwe stabilitas kimia sing apik lan bisa nolak karat asam, alkali lan minyak sing kuwat. Iki minangka bahan anti-korosi sing apik;

4. HDPE geomembrane duwe kekuatan tarik sing dhuwur, saengga nduweni kekuatan tarik sing dhuwur kanggo nyukupi kebutuhan proyek rekayasa standar sing dhuwur;

5. HDPE geomembrane duwe resistensi cuaca sing kuat, kinerja anti-penuaan sing kuat, lan bisa njaga kinerja asline yen katon suwe;

6. Kinerja geomembran HDPE sakabèhé. HDPE geomembrane duwe kekuatan tarik lan elongasi sing kuat nalika istirahat, sing ngidini geomembrane HDPE digunakake ing macem-macem kahanan geologi lan iklim sing atos. Adaptasi pamukiman geologi sing ora rata, saring kuwat!

7. HDPE geomembrane digawe saka plastik prawan sing apik lan partikel ireng karbon ora ngemot bahan pengawet. HDPE wis digunakake ing negaraku kanggo ngganti PVC minangka bahan baku kanggo tas kemasan panganan lan film cling.

Lamaran

1 Anti-rembesan ing situs perawatan limbah, limbah utawa limbah.

2. Bendungan kali, bendungan sendhang, bendungan tailing, bendungan limbah lan area waduk, saluran, waduk (pit, tambang).

3. Lapisan anti-rembesan subway, ruang paling ngisor, trowongan lan trowongan.

4. Landasan lan dhasar liyane asine lan anti rembesan.

5. Embankment lan tutup anti-rembesan horisontal ing ngarep bendungan, lapisan anti-rembesan vertikal pondasi, cofferdam konstruksi, halaman bahan limbah.

6. Peternakan banyu laut lan akuakultur banyu tawar.

7. Dhasare dalan gedhe, dalan gedhe lan dalan sepur; lapisan anti banyu ing lemah sing jembar lan loess sing bisa diluncurake.

8. Panyegahan atap.

hdpe-(1)
hdpe-(2)
hdpe-(4)

Pabrik

factory-(2)
factory-(3)
factory

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk