. China HDPE biogas sheet Pabrik lan Pabrik |Lonovae

Biogas HDPE Kab

Katrangan singkat:

HDPE sing diprodhuksi dening perusahaan kita utamane digunakake ing tlaga buatan, kolam iwak, lan kabeh papan sing kudu kedap.Kekandelan film bisa 0.2-2.0 mm.Bagean standar umum yaiku 6 * 50 meter lan 300 meter persegi.Ketebalan 1-0,8 mm.Dipérang dadi papan anti banyu lan membran impermeable, produk: kalebu geomembrane LDPE, geomembrane LDPE, geomembrane HDPE, geomembrane EVA, geomembrane ECB, geomembrane PVC, geomembrane lumahing kasar, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Item  
jeneng HDPE geomembrane
kekandelan 0.3mm-2mm
Jembar 3m-8m(6m umum)
dawa 6-50m (kaya sing wis disesuaikan)
Kapadhetan 950 kg/m³
Bahan HDPE/LDPE
Panganggone Biogas, Kolam Iwak lan Danau Buatan dll.
HDPE biogas sheet (1)
Lembaran biogas HDPE (5)
HDPE biogas sheet (7)
HDPE biogas sheet (7)

Karakteristik kinerja

1. HDPE geomembrane minangka bahan anti banyu sing fleksibel kanthi koefisien impermeabilitas sing dhuwur (1 × 10-17 cm / s);

2. HDPE geomembrane nduweni resistance panas apik lan resistance kadhemen, lan suhu lingkungan nggunakake suhu dhuwur 110 ℃, suhu kurang -70 ℃;

3. HDPE geomembrane nduweni stabilitas kimia sing apik lan bisa nolak korosi asam kuat, alkali lan lenga.Iki minangka bahan anti-karat sing apik;

4. HDPE geomembrane nduweni kekuatan tarik sing dhuwur, saengga nduweni kekuatan tarik sing dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan proyek rekayasa standar dhuwur;

5. HDPE geomembrane nduweni resistance cuaca sing kuwat, kinerja anti-tuwa sing kuwat, lan bisa njaga kinerja asli nalika kapapar dangu;

6. Kinerja sakabèhé saka HDPE geomembrane.Geomembrane HDPE nduweni kekuatan tarik sing kuat lan elongasi nalika istirahat, sing ngidini geomembrane HDPE bisa digunakake ing macem-macem kahanan geologi lan iklim sing angel.Adaptasi kanggo pemukiman geologi sing ora rata, galur sing kuat!

7. HDPE geomembrane digawe saka plastik prawan kualitas dhuwur lan karbon partikel ireng ora ngemot pengawet sembarang.HDPE wis digunakake ing negaraku kanggo ngganti PVC minangka bahan baku kanggo tas kemasan pangan lan film cling.

Aplikasi

1 Anti-seepage ing landfills, limbah utawa situs perawatan ampas sampah.

2. Tanggul kali, bendungan tlaga, bendungan tailing, bendungan limbah lan wilayah waduk, saluran, waduk (pit, tambang).

3. Lapisan anti-rembesan subway, ruang paling ngisor, terowongan lan terowongan.

4. Alas dalan lan pondasi liyane asin lan anti rembesan.

5. Embankment lan horisontal anti-rembesan tutup ing ngarepe bendungan, vertikal anti-rembesan lapisan pondasi, construction cofferdam, limbah pekarangan.

6. Perikanan budidaya banyu segara lan banyu tawar.

7. Pondasi dalan gedhe, dalan gedhe, lan sepur;lapisan anti banyu saka lemah expansive lan loess collapsible.

8. Nyegah rembesan saka gendheng.

hdpe-(1)
hdpe-(2)
hdpe-(4)

Pabrik

pabrik-(2)
pabrik-(3)
pabrik

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita