. China Sayuran woh peti Pabrik lan Pabrik |Lonovae

Kranjang buah sayur

Katrangan singkat:

Kranjang tumpukan sayuran diselehake ing supermarket, hypermarket, gudang, lan logistik.Ana rong cara tumpukan.Cara tumpukan nalika nempatake barang, lan cara tumpukan nalika ngeterake pigura.Digunakake kanggo numpuk sayuran, woh-wohan, cemilan lan liya-liyane sing kudu diselehake.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

  rincian (1) Produksi Peti Woh Sayuran-01
ukuran 600 * 400 * 105 mm
Volume 25L
Bahan PP
Paket 18 pcs/karton
Bobot 12KG
WARNA Ireng (Bisa disesuaikan.)
 rincian (2) Produksi Peti Woh Sayuran-02
ukuran 600 * 400 * 195 mm
Volume 45L
Bahan PP
Paket 16 PCS / KARTON
Bobot 1,6kg
WARNA Ireng (Bisa disesuaikan.)
rincian (4) Produksi Peti Woh Sayuran-03
ukuran 600 * 400 * 245 mm
Volume 55L
Bahan PP
Paket 14 PCS / KARTON
Bobot 1.85KG
Colot Ireng (Bisa disesuaikan.)
 rincian (3) Produksi Peti Woh Sayuran-04
ukuran 600 * 400 * 300 mm
Volume 70L
Bahan PP
Paket 10 PCS / KARTON
Bobot 2.2KG
warna Ireng (Bisa disesuaikan.)

Video produk

Kauntungan saka kranjang tumpukan sayuran

1.The Simpen saka transporting ragad: Bisa ngirit 70% biaya transporting lan nyimpen expanse barang larang.
2 nyuda biaya panyimpenan: Bisa ngirit biaya panyimpenan 70%.
3. Iku desain anyar, wis varieties saka fungsi.
4.We nggunakake pp bahan anyar kanggo gawé tinimbang daur ulang supaya kita bisa nggawe manawa kualitas.
5.We uga pass sistem testing SGS kanggo nggawe manawa kualitas bahan prawan lan dheweke produk.
6.We nggunakake kabèh injeksi siji wektu, supaya kita bisa nggawe kranjang anyar kanggo nglereni Gamelan lan wangun ayu, ora pinggiran angel.
7.One kothak bisa beban liyane bobot saka liyane, kita nggunakake desain anyar lan nambah liyane garis ing ngisor.
8.Lan kita bisa ngatur kanggo klien kanggo print logo dhewe lan ana cukup panyimpenan kanggo sumber ing wektu.

Aplikasi

Peti Sayuran bisa digunakake kanggo sayuran, woh-wohan, dolanan, omben-omben, permen lan barang-barang sing dikarepake ing supermarket, mall, toko lan sembako, lsp.

1
B833F2CE49BE05037700C9C67EAD8CC4
IMG_0017(20210521-155435)
IMG_0018(20210521-160053)

Babagan perusahaan

We lonovae duwe Welasan mesin injeksi lan sèket cetakan kanggo ketemu macem-macem syarat.Kita bisa luwih saka sepuluh ewu kranjang kanggo gawé.Lan kita duwe rolas taun-pengalaman blanja mall layanan, kalebu wêdakakêna stastic listrik, rak-rak barang lan kranjang vegtable etc. Lan kanggo kualitas, kita nggunakake garanules PE prawan anyar saka China-Korea Petroleum Corporation.Lan bab lokasi, kita ing Delta Kali Yangtze, cedhak karo Shanghai, lan ana akeh rute segara ing kene.Iku trep lan cepet kanggo transportasi.

Pabrik

pabrik-(6)
pabrik-(8)
pabrik-(9)
pabrik-(10)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk