Pethi woh-wohan sayuran

Katrangan singkat:

Kranjang tumpukan sayuran diselehake ing supermarket, hypermarket, gudang, lan logistik. Ana rong cara stacking. Cara numpuk nalika nyelehake barang, lan cara numpuk nalika ngeterake pigura. Iki digunakake kanggo numpuk sayuran, woh-wohan, cemilan lan liya-liyane sing kudu dilebokake.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

  detail (1) Produksi Peti Woh Sayuran-01
Ukuran 600 * 400 * 105mm
Volume 25L
Materi PP
Paket 18 pcs / karton
Bobot 12KG
WARNA Ireng (Bisa disesuaikan.)
 detail (2) Produksi Pethi Woh Sayuran-02
Ukuran 600 * 400 * 195mm
Volume 45L
Materi PP
Paket 16PCS / KARTON
Bobot 1.6KG
WARNA Ireng (Bisa disesuaikan.)
detail (4) Produksi Pethi Woh Sayuran-03
Ukuran 600 * 400 * 245mm
Volume 55L
Materi PP
Paket 14PCS / KARTON
Bobot 1,85KG
Colot Ireng (Bisa disesuaikan.)
 detail (3) Produksi Pethi Woh Sayuran-04
Ukuran 600 * 400 * 300mm
Volume 70L
Materi PP
Paket 10PCS / KARTON
Bobot 2.2KG
Werna Ireng (Bisa disesuaikan.)

Video Produk

Kauntungan saka kranjang sayur-sayuran Stacking

1. Ngirit biaya transportasi: Ngirit 70% biaya transportasi lan ngirit barang sing larang.
2nurun ragad panyimpenan: Ngirit 70% biaya panyimpenan.
3. Minangka ngrancang anyar, duwe macem-macem fungsi.
4. Kita nggunakake pp bahan anyar kanggo ngasilake, dudu sing didaur ulang supaya bisa mutusake kualitase.
5. Kita uga ngliwati sistem uji coba SGS kanggo mesthekake kualitas bahan prawan lan produke.
6. Kita nggunakake injeksi kabeh, supaya kita bisa nggawe kranjang anyar kanggo ngethok lan bentuk sing apik, ora ana ujung sing angel.
7. Siji kothak bisa ngemot luwih bobot tinimbang liyane, kita nggunakake desain anyar lan nambah garis ing ngisor.
8. Lan kita bisa ngatur supaya klien bisa nyithak logo sing diduweni lan ana cukup panyimpenan kanggo pas wektune.

Lamaran

Peti Sayuran bisa digunakake kanggo sayuran, woh-wohan, dolanan, omben-omben, permen lan barang-barang sing sampeyan karepake ing supermarket, pusat perbelanjaan, toko serba guna lan bahan-bahan sembako dll.

1
B833F2CE49BE05037700C9C67EAD8CC4
IMG_0017(20210521-155435)
IMG_0018(20210521-160053)

Babagan perusahaan

Kita lonovae duwe puluhan mesin injeksi lan cetakan limapuluhan kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan sampeyan. Kita bisa ngasilake luwih saka sepuluh ewu kranjang. Lan kita duwe layanan mal blanja pengalaman suwene rolas taun, kalebu bubuk listrik statis, rak barang lan kranjang sing bisa dipasang dll. Lan kanggo kualitas, kita nggunakake garanule PE perawan anyar saka China-Korea Petroleum Corporation. Lan babagan lokasi, kita ing Delta Kali Yangtze, cedhak Shanghai, lan ing kene akeh rute segara. Iku gampang lan cepet kanggo transportasi.

Pabrik

factory-(6)
factory-(8)
factory-(9)
factory-(10)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita