Nemtokake Apa Kemasan Transportasi sing Bisa Digunakake Cocog Kanggo Perusahaan Sampeyan Dening RICK LEBLANC

reusables-101a

Iki minangka artikel katelu lan pungkasan ing seri telung bagean. Artikel kaping pisanan nerangake babagan kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh lan perane ing rantai pasokan, artikel kapindho kanthi rinci babagan manfaat ekonomi lan lingkungan saka kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh, lan artikel pungkasan iki nyedhiyakake sawetara paramèter lan alat kanggo mbantu para pamiarsa nemtokake manawa mupangat bisa ngganti kabeh sawetara kemasan transportasi pangguna siji-wektu utawa winates perusahaan menyang sistem kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh.

Nalika ngelingi ngetrapake sistem kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh, organisasi kudu ndeleng kabeh babagan biaya sistem ekonomi lan lingkungan kanggo ngukur pengaruh umum. Ing kategori nyuda beyo operasi, ana sawetara wilayah sing ngirit biaya duwe peran penting kanggo ngevaluasi manawa digunakake maneh utawa ora minangka pilihan sing apik. Iki kalebu perbandingan substitusi material (panggunaan siji karo multi panggunaan), tabungan tenaga kerja, tabungan transportasi, masalah kerusakan produk, masalah keamanan ergonomis / pekerja lan sawetara area tabungan utama liyane.

Umumé, sawetara faktor nemtokake manawa nguntungake kanggo ngganti kabeh utawa sawetara kemasan transportasi panggunaan winates utawa winates dadi sistem kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh, kalebu:

Sistem pengiriman loop terbuka utawa tertutup sing dikelola: Sawise kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh dikirim menyang tujuan pungkasan lan isine dibuwang, komponen kemasan transportasi kosong dikumpulake, dipentasake, lan dibalekake tanpa akeh wektu lan biaya. Logistik kuwalik — utawa perjalanan bali kanggo komponen kemasan kosong — kudu dibaleni maneh ing sistem pengiriman loop terbuka utawa sing dikelola.

Aliran produk sing konsisten kanthi volume akeh: Sistem kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh luwih gampang kanggo mbenerake, njaga, lan mbukak yen ana aliran produk sing konsisten ing volume akeh. Yen sawetara produk sing dikirim, penghematan biaya sing bisa digunakake kanggo mbungkus transportasi sing bisa digunakake maneh bisa diimbangi karo wektu lan biaya nglacak komponen kemasan kosong lan mbalikke logistik. Fluktuasi signifikan ing frekuensi pangiriman utawa jinis produk sing dikirim bisa uga angel ngrancang kanthi akurat kanggo nomer, ukuran, lan jinis komponen kemasan transportasi sing bener.

Produk gedhe utawa gedhe utawa gampang rusak: Iki minangka calon sing apik kanggo bungkus transportasi sing bisa digunakake maneh. Produk sing luwih gedhe mbutuhake kontainer siji-sijine utawa nggunakake winates sing luwih gedhe, mula potensial ngirit biaya jangka panjang kanthi ngalih menyang kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh.

Panyedhiya utawa pelanggan diklompokake cedhak: Iki nggawe calon calon tabungan biaya bungkus transportasi sing bisa digunakake maneh. Potensi nyiyapake "roto susu" (rute truk saben dina) lan pusat konsolidasi (dermaga ngemot sing digunakake kanggo ngurutake, ngresiki, lan nganakake komponen kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh) nggawe kesempatan ngirit biaya sing penting.

Pengangkutan mlebu bisa dijupuk lan dikonsolidasi kanggo pangiriman kanthi rutin sing luwih cepet.

Kajaba iku, ana sawetara driver utama sing menehi adopsi panggunaan panggunaan sing luwih dhuwur maneh, kalebu:
· Sampah volume padhet sing akeh
· Kerep nyusut utawa kerusakan produk
· Kemasan sing larang larang utawa biaya kemasan panggunaan siji maneh
· Ruang trailer sing kurang dienggo ing transportasi
· Papan panyimpenan / gudang sing ora efisien
· Masalah keamanan pekerja utawa ergonomis
· Kabutuhan penting kanggo karesikan / kebersihan
· Perlu unitisasi
· Plancongan Kerep

Umume, perusahaan kudu nganggep ganti menyang kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh yen regane luwih murah tinimbang kemasan transportasi siji-sijine utawa nggunakake winates, lan nalika ngupayakake nggayuh tujuan keberlanjutan sing ditetepake kanggo organisasine. Enem langkah ing ngisor iki bakal mbantu perusahaan nemtokake manawa kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh bisa nambah bathi.

1. Ngenali produk potensial
Gawe dhaptar produk sing asring dikirim kanthi volume akeh lan / utawa sing konsisten jinis, ukuran, bentuk lan bobot.

2. Prakirakake biaya kemasan siji-wektu lan winates
Kira-kira biaya saiki nggunakake palet lan kothak panggunaan winates lan winates. Kalebu biaya kanggo tuku, nyimpen, nangani lan mbuwang kemasan lan nambah biaya apa wae watesan keamanan ergonomis lan pekerja.

3. Nggawe laporan geografis
Gawe laporan geografis kanthi ngenali poin pengiriman lan pangiriman. Ngevaluasi panggunaan pusat "roto susu" lan konsolidasi saben dina lan mingguan (dermaga ngemot sing digunakake kanggo ngurutake, ngresiki lan nganakake komponen kemasan sing bisa digunakake maneh). Uga nimbang rantai pasokan; bisa uga difasilitasi pamindhahan supaya bisa digunakake maneh karo pemasok.

4. Tinjau opsi lan biaya transportasi sing bisa digunakake maneh
Tinjau maneka jinis sistem kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh sing kasedhiya lan biaya kanggo mindhah liwat rantai pasokan. Priksa biaya lan umur (komponen siklus panggunaan maneh) komponen kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh.

5. Prakirakake biaya logistik mbalikke
Adhedhasar poin pangiriman lan pangiriman sing diidentifikasi ing laporan geografis sing dikembangake ing Langkah 3, kira-kira biaya logistik terbalik ing loop-utawa sistem pangiriman loop terbuka sing dikelola.
Yen perusahaan milih ora ngaturake sumber daya dhewe kanggo ngatur logistik terbalik, bisa entuk pitulungan saka perusahaan manajemen kumpulan pihak katelu kanggo ngatasi kabeh utawa bagean proses logistik terbalik.

6. Gawe perbandingan biaya pambuka
Adhedhasar informasi sing diklumpukake ing langkah-langkah sadurunge, gawe perbandingan biaya pambuka antarane kemasan transportasi kaping siji utawa winates lan nggunakake transportasi sing bisa digunakake maneh. Iki kalebu mbandhingake biaya saiki sing diidentifikasi ing Langkah 2 karo jumlah ing ngisor iki:
- Biaya kanggo jumlah lan jinis kemasan transportasi sing bisa digunakake maneh sing diteliti ing Langkah 4
- Prakiraan biaya logistik terbalik saka Langkah 5.

Saliyane tabungan sing bisa diitung, kemasan sing bisa digunakake maneh wis kabukten nyuda biaya kanthi cara liya, kalebu nyuda kerusakan produk sing disebabake kontainer sing salah, nyuda biaya tenaga kerja lan cilaka, nyuda ruang sing dibutuhake kanggo inventaris, lan nambah produktivitas.

Apa driver sampeyan ekonomi utawa lingkungan, ana kemungkinan gedhe yen nggabungake kemasan sing bisa digunakake maneh ing rantai pasokan sampeyan bakal menehi pengaruh positif ing garis ngisor perusahaan uga lingkungan.


Wektu kiriman: Mei-10-2021