Apa fitur khas tutup ban sing digawe saka papan selular pp?

news (2)

We Lonovae duwe rong jalur produksi kanggo narik lebah madu. Jumlah saben dina bisa nganti 16-17 ton. Lan alasan sing milih panel honeycomb pp tinimbang kertu utawa panel berongga liyane yaiku kualitas lan kinerja sing apik kanggo nyedhiyakake solusi macem-macem kanggo macem-macem wilayah, kayata industri otomotif, Aerospace, kapal pesiar, kapal pesiar, latar mburi lan transmisi lan liya-liyane. Bobot iki entheng. Gampang dipasang. Apa maneh, bisa ngirit biaya luwih akeh. Iki nduweni fitur anti-korupsi sing kuat lan bisa dibalekake lan didaur ulang. Iki grapyak kanggo lingkungan.

1. Nggunakake proses dual-menekan kanggo ngatasi paparan wates papan selular PP lan ora ngemot wates umum. Ora gampang ngrusak lan luwih ayu.
2. Digandhengake karo bubuk lem sing gampang ditempelake karo bahan PP. Ngatasi masalah adhesi sing angel, priksa soliditas sambungan lan memenuhi persyaratan tes suhu dhuwur lan kurang.
3. Sederhana lem penyemprotan, pemanasan lan manual menyang siji proses kanggo nyuda jumlah operator kanggo ngirit biaya lan nambah efisiensi ngasilake lan njaga stabilitas.

1. Nganggo lem panas kanggo nggabungake panel madu ing suhu dhuwur kanggo nyuda polusi lokakarya lan priksa manawa volatilisasi ora ana zat sing mbebayani lan memenuhi persyaratan lingkungan industri mobil.
2. Deal panel honeycomb PP kanthi meksa kaping pindho kanggo entuk efek cetakan sing padha karo pencet.
3. Proses penet kaping pindho bisa ngatasi masalah bocor lan nyebabake geter lan swara gampang nalika cocog karo mobil lembaran mental.
4. Bingkai sing luwih entheng panel honeycomb PP bisa memenuhi persyaratan industri mobil kanggo bagean sing entheng lan luwih apik kanggo transportasi.


Wektu kiriman: Apr-02-2021