Napa pabrik otomotif saya akeh sing milih kothak Papan Selular PP?

news (1)

Napa pabrik otomotif saya akeh sing milih kothak Papan Selular PP?

Kothak palet plastik minangka jinis kothak sing digawe saka lengen klambi seluler pp, tutup sing disuntikake lan palet. Wiwitane digawe saka kothak kayu. Lan pabrik saya akeh sing ngasilake kothak plastik. Amarga gampang ditumpuk lan gampang disimpen kanggo entuk pengakuan saka klien. Persyaratan liyane ing omah lan ing luar negeri saya akeh. Diprediksi bakal duwe masa depan sing apik kanggo kothak kasebut.

Persyaratan pabrikan otomatis tambah akeh lan luwih ketat amarga ekspansi motif motore saiki luwih gedhe lan gedhe. 

Kothak kemasan sing cukup lan pas bisa digunakake kanggo nambah efisiensi logistik. Penting, supaya dheweke entuk pengepakan standar sing luwih dhuwur sing ngemot komponen otomotif. Sampeyan kudu milih kasus daur ulang sing cocog kanggo ngirit biaya lan njamin kualitas komponen lan nambah reputasi perusahaan.

Ana ewonan bagean mobil sing kabeh ngerti, sanajan ora bisa dipotong cilik ing permukaan kasebut. Aksesoris eksterior serius banget kanggo umume kendaraan. Dadi ngrancang lapisan saka kothak kemasan iku unik, kayata EVA, EPE, katun mutiara lan lint. Bagean sing bentuke bentuke bisa dilebokake ing kothak supaya ora bisa nabrak siji lan sijine kanggo mesthekake kualitas produk.

Kita uga ngasilake salib ing njero kanggo nyukupi kabeh syarat klien. Kita bisa ngatur kanggo para klien kanthi macem-macem jinis wujud utawa fungsi.

Kothak kothak seluler bisa nemokake syarat klien amarga ngrancang panel honeycomb sing cocog lan khusus. Gampang di file munggah. Bisa ngirit ruangane pabrik. Kajaba iku, anti banyu iku apik banget. Bisa nglindhungi produk supaya ora lembab nalika udan. Lan kothak bergelombang pp bisa didaur ulang lan umure luwih 20 kali tinimbang karton.

Dadi, aku mikir manawa kothak papan selular pp bisa ngirit biaya transportasi nalika industri mobil.


Wektu kiriman: Mar-08-2021