Napa andhuk katun sing dibuwang perlu?

Andhuk rai sing bisa dienggo yaiku produk pembersih sing bisa dienggo, digawe saka serat katun, tekstur alus, kenceng, lan bebas linthe. Cara panggunaan macem-macem, kayata ngumbah rai, ngusap rai, ngilangi dandanan, nggosok lsp. Nduwe efek higienis lan reresik.

Andhuk rai sing bisa digunakake dipérang dadi rong gaya: jinis gulung lan jinis sing bisa dicopot. Ana telung jinis: pola mutiara, pola bolong alus, lan pola polos. Gaya sing beda-beda cocog kanggo macem-macem jinis kulit.

Andhuk rai sing bisa di buwang digawe saka bahan mentahan katun, sing duwe ciri ora nyerep, pelepasan banyu sing kuwat, keluwesan sing kuat, lan elastisitas sing apik. Nduwe kaluwihan andhuk sing ora ana bandhingane. Jedhing lembab lan peteng, lan andhuk gampang ngasilake bakteri lan tungau bisa nyebabake alergi kulit lan kukul. Andhuk rai sing bisa dienggo nganggo wektu panggunaan cekak, ramah ing kulit, alus lan resik, lan gampang ditindakake. Nggunakake proses sterilisasi suhu dhuwur, ora ana tambahan kimia sing aman lan sanitasi.

Umume wong ora disinfeksi andhuk tradisional lan asring diganti nalika andhuk tradisional digunakake. Sawetara barang sing ora enak bakal dilebokake ing andhuk, kayata tungau bakteri lan kotoran lsp, lan bakal tikel pirang-pirang yuta. Kulit ora sehat. Lan ora trep yen andhuk kasebut dawa banget. Lan bakal dadi luwih atos yen ana sawetara wektu lan bakal ngrusak kulit kita.

Andhuk katun sing wis dicuci nganggo nganggo bisa digunakake sepisan sekaligus supaya kita bisa njaga kebersihan lan aja kuwatir yen bakteri lan tungau. Luwih becik kanggo kulit tinimbang andhuk tradisional. Apa maneh, luwih gampang nggawa dheweke tur. Lan utamane akeh wong sing misuwur ing TV, sing wis nggunakake sadurunge ora ngerti.

Kita andhuk katun sing nganggo, kita nggunakake katun alami 100%. Kita mikir luwih alus yen digunakake. Bisa uga garing utawa udan kanggo digunakake. Ora gampang nyuwek nalika ana banyu. Malah ora ana kuatir babagan bakteri lan tungau.

Kita bisa nggunakake kanggo ngresiki barang liyane sawise ngumbah rai, kayata pena, kursi, meja, lsp.


Wektu kiriman: Apr-08-2021